fbpx

Zašto su poslovni prostori u Porto Montenegru odličan izbor za biznis?

business-meeting-5395567_1920

Lokacija poslovnog prostora strateški je značajna za moderan biznis. Posebno kada su u pitanju restorani ili trgovinske radnje. Savremeno poslovanje podrazumeva poslovni prostor koji nije samo moderan, funkcionalan i oplemenjen dodatnim sadržajima, već čija je lokacija pristupačna velikom broju klijenata.

A kako bi bilo da za vaš biznis može da sazna 3 miliona ljudi iz čitavog sveta? Upravo to nudi jedinstvena, luksuzna nautička destinacija u srcu Jadrana i jedan od najprestižnijih lajfstajl projekata u Crnoj Gori – Porto Montenegro.

Već duže od deceniju Porto Montenegro predstavlja najkompletniju investicionu priliku u širem regionu – sa atraktivnom ponudom koja, osim stambenih jedinica, uključuje i luksuzni poslovni prostor za rentiranje.

Poslovati u društvu najboljih uvek je bilo pitanje prestiža, a u Porto Montenegru svoje proizvode i usluge možete ponuditi klijentima iz čitavog sveta. U sklopu luksuznog naselja Boka Place čija je izgradnja u toku, osim 213 stambenih jedinica koje su već u prodaji, u ponudi je i više od 40 lokala za izdavanje, kako lokalnim tako i međunarodnim retail operaterima.

Ukupna površina prostora za izdavanje je veća od 7.500 m2, a sastoji se od 34 radnji, 5 restorana i kafića, i 6 pop-up lokacija za kratkoročni najam. Od toga, čak 35% površine za izdavanje već je zakupljeno.

Boka Place predstavlja izuzetnu priliku za sve preduzetnike iz regiona koji žele da se nađu u srcu luksuznog razvojnog projekta, jer Porto Montenegro i dalje raste, a godišnje ima više od 3 miliona posetilaca.

Međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji preko 30 nacionalnosti, a sa novom ponudom stambenih objekata u Boka Place-u, u 2020. godini zabeleženo je interesovanje iz preko 90 zemalja sveta.

Za više informacija o projektu Boka Place i ponudi nautičkog naselja Porto Montenegro, kontaktirajte na retail@portomontenegro.com.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!