fbpx

Wizz Air privremeno suspendovao letove iz Niša ka Beču i Malmeu

wizz-2654513_1280

Na zvaničnom sajtu kompanije Wizz Air trenutno se ne mogu se kupiti karte za Beč u periodu od 22. novembra do 13. decembra, niti letovi za Malme od 1. novembra do 12. decembra.

Prema informacijama sa zvaničnog web sajta ove kompanija letovi bi nakon ovog perioda trebalo da budu nastavljeni prema zimskom redu letanja – dva puta nedeljno.

Pretpostavlja se da je do redukcije letova došlo usled nepovoljne epidemiološke situacije u našoj zemlji i stalnih restrikcija i obaveznih testiranja, što podrazumeva i manju potražnju na ovim letovima.

Takođe treba podsetiti da je građanima Srbije trenutno zabranjen ulaz na teritoriju Švedske bilo da su vakcinisani ili ne zbog veoma teške epidemiološke situacije u Srbiji.

Wizz Air suspednovao je ukupno 27 ruta širom regiona, a pored Niša, privremeno su suspendovani i neki letovi iz Skoplja, Tuzle, Sarajeva, Beograda, Ohrida, Podgorice, Prištine i Banja Luke, dok su moguća dodatne suspenzije u zavisnosti od situacije i potražnje.

Podsetimo, niskotarifna avio-kompanija Wizz Air pored Beča i Malmea za sada redovno saobraća na preostale tri destinacije sa aerodroma Konstanin Veliki i to prema Bazelu, Dortmundu i Memingenu.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!