fbpx

Wizz Air: 100.000 besplatnih sjedišta na svim letovima za ukrajinske izbjeglice

plane-841441_1920

Wizz Air je danas najavio podršku ukrajinskim izbeglicama ponudivši 100.000 besplatnih sedišta u martu na svim letovima u kontinentalnoj Evropi koji polaze iz pograničnih zemalja Ukrajine (Poljska, Slovačka, Mađarska i Rumunija).

Wizz Air je posvećen pomoći izbeglicama da stignu do planiranih odredišta, gde god ona bila. Wizz Air je već dodao veće avione i dodatne letove iz pograničnih zemalja za Europu kako bi odgovorio na potrebe kretanja izbeglica.

Osim toga, razumevajući da su se mnoge izbeglice već počele kretati i da bi mogle ostati na drugim lokacijama, aviokompanija će takođe ponuditi tzv. kartu za spas od 29,99** eura na svim ostalim letovima (osim UAE, Islanda i Kanarskih Otoka), kao i kartu od 69,99** eura na svim letovima za UAE, Island i Kanare.

Izbeglice iz Ukrajine koje žele rezervisati let mogu to učiniti na linku https://wizzair.com/#/rescue Svih 100.000 besplatnih sedišta i karte za spašavanje bit će na raspolaganju za putovanja tokom celog marta. Putnici će u trenutku rezervacije morati dostaviti svoju ukrajinski pasoš/broj lične karte i pokazati ukrajinski paoš/ličnu kartu prilikom prijave na let.

”Putnike ohrabrujemo da provere našu web stranicu jer mogu biti dostupne niže cene. U svakom slučaju, cilj nam je da sve ukrajinske izbeglice imaju pristup pristupačnim putovanjima, bez obzira na to gde su locirani u ova krizna vremena”, saopštili su iz ove kompanije.

Izvor: Bljesak.info

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!