fbpx

Winter Pass – zimska propusnica i ekstenzija riječke turističke kartice

rijeka-g934f564c7_1920

Svi posetioci Rijeke koji u gradu borave dva ili više noćenja do 31. marta 2022. imaju mogućnost dobiti Winter Pass, koja omogućuje da uključene atrakcije i sadržaje posećuju potpuno besplatno.

Naime, radi se o zimskoj ekstenziji Riječke turističke kartice – Rijeka Tourist Card, a koja će bit u prodaji od 1. aprila 2022. godine.

Uz dva velika tradicionalna događaja – Rijeka Advent i Riječki karneval, turisti mogu besplatno posetiti sve muzeje, Art Kvart, Astronomski centar Rijeka te Bazene Kantrida.

Što se tiče muzeja, posetioci tako mogu posetiti Muzej grada Rijeke, odnosno njegove postavke u Palači Šećerane, Kockici i na Žabici gde se nalazi izložba o riječkom torpedu, MMSU, Prirodoslovni muzej Rijeka, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, JGL Muzej farmacije, Peek&Poke – Muzej djetinjstva i Muzej informatike te Trsatski kaštel.

Winter Pass funkcioniše na način da će posetioci, nakon što rezervišu smeštaj za dva ili više noćenja u Rijeci, te po dolasku u odabrani smeštaj, dobiti svoj Winter Pass. Winter Pass sastoji se od vouchera s QR kodom koji će biti poslat na e-mail posetioca. Besplatan ulaz u odabrane znamenitosti se ostvaruje uz prikaz QR kod na njihovom ulazu.

Rijeka Tourist Card je turistička kartica koja će osigurati najbolje popuste za najvažnije gradske atrakcije.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!