fbpx

Wine Garden sredinom juna u Botaničkoj bašti u Beogradu

vino

Posle velikog uspeha prvog i drugog izdanja manifestacije, Wine Garden će ove godine biti organizovan 12. i 13. juna u Botaničkoj bašti u Beogradu, od 13 do 21 sat. Kako navode organizatori, poštujući sve epidemiološke mere koje će garantovani zdravstvenu bezbednost svih posetilaca.

– Iako je za novo izdanje manifestacije pripremljen odličan muzički program, trenutni epidemiološki uslovi još uvek ne dozvoljavaju održavanje velikih koncerata, što ne znači da će uživanje u zelenoj oazi biti manje uzbudljivo – napominju.

Posetioce tokom dva dana očekuje degustacija pažljivo odabranih vina, sireva i delikatesa, a magična atmosfera Botaničke bašte biće začinjena dobrom akustičnom muzikom na nekoliko punktova, kao i drugim zanimljivim sadržajima.
Džez obrade popularnih pesama, gipsy-swing muzika, evergreen hitovi, strana pop muzika, kao i obrade filmske muzike, uz vinski i gastronomski užitak. Sve ovo biće odlična prilika za uživanje cele porodice na vinskom pikniku u predivnoj prirodi tokom ovog junskog vikenda, poručuju organizatori.

Dakle, ovogodišnja manifestacija biće organizovana u sajamskom stilu, ali uz velike limite i mere opreza. Zelena oaza u centru Beograda prostire se na preko pet hektara i u skladu sa uputstvima nadležnih organa, na ovom prostoru će istovremeno moći da boravi ograničeni broj posetilaca.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!