fbpx

Vrnjačka Banja dobila još jedan luksuzni hotel sa pet zvezdica

hotel room

U Vrnjačkoj Banji otvoren je još jedan luksuzni hotel sa pet zvezdica – hotel Park, koji posluje u sastavu hotelskog lanca A hoteli, a u vlasništvu kompanije Alco Group.

– U Vrnjačkoj Banji je vidljiv razvoj hotelijerstva, a nadamo se da smo i mi završetkom Hotela Park i njegovom novom, rustičnom fasadom doprineli da Banja izgleda još lepše. Rekonstrukciju smo započeli 2016. godine i, evo, sada su rezultati tih radova pred vama. Praktično, osim mesta na kojem se hotel nalazi, sve je novo i rađeno ispočetka – istakao je Miroljub Aleksić, vlasnik kompanije Alco Group.

On je dodao da ovo nisu jedina ulaganja kompanije Alco Group u Vrnjačkoj Banji.

– U planu je da se i u hotelu Slatina izgradi dečiji akva park, jer smo se opredelili da hotel Slatina bude prvenstveno namenjen turistima koji porodično dolaze u Vrnjačku Banju. Spremni smo da još ulažemo u Banju i da se pojavimo kao donatori npr. jedne fontane – rekao je Aleksić.

Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja podsetio je da je stari hotel Park poslovao u okviru HTP Fontana i da ne samo što nije radio više od decenije, već je svojim izgledom narušavao imidž vrnjačke Promenade, na kojoj zauzima veoma važnu poziciju.

nače, ovaj hotel, koji se nalazi na glavnom šetalištu Banje, ima 57 soba i može da ugosti oko 130 gostiju. U njegovom sastavu je i Wellness&Spa centar, dve kongresne sale, internacionalni restoran sa poslastičarnicom i baštom na Promenadi, pansionski restoran, kao i maštovito uređena Kuća slatkiša. Hotel nudi i sopstveni hotelski parking za hotelske goste.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!