fbpx

Vranjska Banja dobija novi turistički kompleks – U planu gradnja bungalova, bazena i letnjikovaca

office-1209640_1920

U Vranjskoj Banji u planu je gradnja novog turističkog kompleksa, a projektom je obuhvaćena parcela površine 2.136 m2.

Parcela je, kako se navodi, locirana u atraktivnom području sa dobrim položajem i poseduje sve elemente za turistilko ugostiteljskog kompleksa na poljoprivrednom gazdinstvu.

Projektovane su saobraćajnice, parking prostor, objekti za smeštaj, ugostiteljski objekti sa baštama, pešačke staze, bazen, dečje igralište.  Takođe je predviđeno ograđivanje i ozelenjavanje.

Na ulazu je predviđen parking prostor i kapija sa pešačkim i kolskim ulazom. U produžetku se nastavlja glavna pešačka staza. Kompleks se sastoji od dva bungalova za smeštaj, prodavnice – etno marketa, četiri letnjikovca u funkciji natkrivanja prostora za ručavanje, jednog letnjikovca u funkciji bara sa pripadajućom baštom, bazen pripadajućom površinom i prateći sadržaji, kao što su igralište i prostori za boravak i okupljanje.

Bungalovi će biti površine 21,93 m2 i biće izgrađeni kao slobodnostojeći objekti, spratnosti P – prizemlje. Sastoji iz predprostora, dnevnog boravka i kupatila. Svojom funkcijom zadovoljava osnovne potrebe za boravak i smeštaj posetioca.

Prodavnica-etno market se sastoji iz prodajnog prostora i natkrivenog dela. Bar sa baštom je smešten u centralnom delu kompleksa.

Konstrukcija letnjikovaca je od drveta, prilagođena je etno motivu koji je zastupljen u celom kompleksu.

Parkiranje je rešeno na samom ulazu u kompleks. Projektovano je devet parking mesta na parceli, o kojih je jedno za osobe sa posebnim potrebama.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!