fbpx

Vogue pisao o Crnoj Gori – “Ova država će postati jedna od hit velnes destinacija” 

montenegro-4404726_1920

Novinar američkog magazina Vogue Liam Hess opisao je svoje putovanje u Crnu Goru i naveo da će ova država postati jedna od hit velnes destinacija.

Posetio je Boku Kotorsku, za koju navodi da svojom lepotom oduzima dah. Bio je oduševljen srednjovekovnim građevinama i crkvenim tornjevima. Ovdje se u proteklih nekoliko godina otvorilo nekoliko luksuznih odmarališta, a na prvom mestu je One&Only Portonovi.

Turisti ovdje mogu uživati u raskošnim apartmanima i bazenima, a plaža je, naravno, privatna. Tu se nalazi i popularni velnes centar Chenot Éspace. Ovdje rade stručnjaci koji nude sveoubuhvatne programe detoksikacije organizma. Riječ je o spoju kvalitetne ishrane, fitnes rutine i spa tretmana za oporavak tela.

Iako ovde najveći broj ljudi dolazi u letnjim mesecima, ovo je idealna velnes destinacija koju bi turisti trebali posećivati tokom cijele godine. 

Osim vrhunske ponude za ljubitelje velnesa, možete uživati u nizu avanturističkih aktivnosti, kao što su ronjenje, jedrenje, rafting i planinarenje. Tu su i teniski tereni, fitnes centri i studio za jogu s prelepim pogledom na zaliv.

Gastronomoska ponuda je na zavidnom nivou. Između ostalog, specijaliteti italijanske kuhinje se poslužuju u restoranu Sabia, a lokalna hrana u La Verandi.

– Za one koji vole autentičnost i aktivniji odmor u kojem će najpre uživati, Crna Gora je jedan od onih kutaka sveta koji vas iznova privlači – zaključio je Hess.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!