fbpx

Uoči praznika, FlixBus ponovno otvara određene međunarodne linije

venice-4736523_1920

Počevši od 16. 12. tokom božićnih i novogodišnjih praznika FlixBus ponovno uvodi određene međunarodne linije povezujući Hrvatsku s brojnim destinacijama u Nemačkoj, Sloveniji, Austriji, Italiji, Češkoj i Švajcarskoj. 

Uz poštovanje svih sigurnosnih mera država u koje se putuje, svima onima koji su se ove praznike poželeli sigurno vratiti svojim obiteljima na raspolaganju će biti više od 70 destinacija diljem Hrvatske i Evrope direktno povezanih zelenom mrežom.

„Iako ovogodišnje blagdane ne možemo provesti u velikom društvu, mnogi od nas žive daleko od svojih domova i žele blagdane provesti u intimnom krugu svoje obitelji. Ovim povezivanjem proširili smo našu ponudu te omogućili našim putnicima siguran povratak kućama unutar Hrvatske, ali i u druge europske zemlje. Unatoč tome, podsjećamo sve naše putnike da ostanu odgovorni prema sebi i drugima te prilikom putovanja poštuju sve sigurnosne mjere.“, izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Uz domaću mrežu linija kojom su povezani svi veći hrvatski gradovi poput Zagreba, Splita, Zadra, Osijeka, Slavonskog Broda, Rijeke ili Pule putnicima će na raspolaganju biti i brojne evropske destinacije kao što su Maribor, Ljubljana, Graz, Beč, München, Stuttgart, Frankfurt, Zurich, Prag, Venecija, Milano i mnoge druge.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!