fbpx

U Vrnjačkoj Banji otvoren akva park Raj – Po puštanju u rad poslednje faze, biće najveći u Srbiji i regionu

Funny girl taking a fast water ride on a float splashing water. Summer vacation with water park concept in Sunny Beach, Bulgaria.

Simbolično na dan Opštine Vrnjačka Banja, 14. jula, otvorena su vrata akva park Raja u Vrnjačkoj Banji. Podelom preko stotinu besplatnih ulaznica za meštane i goste Vrnjačke banje posetioci su uživali u sadržajima lenje reke dužine od čak 460 m, bazena sa talasima koji posetiocima pruža morsku i adrelalinsku avanturu na površini od 2000 m² na kojem se održava i “pena party”.


– Avantura je na svakom koraku i ključ za vrelo leto je baš u Raju u Vrnjačkoj Banji – poručuju iz akva parka u saopštenju poslatom eKapiji i dodaju:
– Nezaboravna pustolovina za najmlađe je na gusarskom brodu i platformi sa prskalicama, ali i animacija najmlađih korisnika akva parka. Punktovi sa hranom i pićem su raspoređeni tako da u svakom trenutku, bez čekanja, gosti mogu da se osveže, uživaju u kvalitetnom zalogaju i raznolikom meniju i provedu nezaboravno vreme.


Nakon puštanja u rad poslednje faze, ovo će biti najveći akva park u Srbiji i regionu, a nove atrakcije biće otvorene za posetioce početkom avgusta.
Do kraja jula aktuelan je cenovnik sa sniženim cenama ulaznica čak 30% a u ponudi su porodični i grupni paketi, kao i sezonske ulaznice.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!