fbpx

U Sremskim Karlovcima u planu izgradnja hotela sa 5 zvezdica i 90 soba

people-2593251_1920

Lokacija planiranog hotela Karlovci nalazi se na strmoj padini, pokrivenoj voćnjacima, u jugozapadnom delu grada. Hotel će nositi pet zvezdica i imaće 90 soba. Posebno se ističe “zapanjujuća panorama”, pa se veruje da će hotel privući poslovne ljude, ali i rekreativce.

Pristup objektu je podeljen na dva dela. Ulaz za goste je sa jugoistočne strane, gde će postojati i parking za dva autobusa. Iznad ulaza za automobile, u južnom delu parcele, na prostoru formiranom u vidu terase rešeno je parkiranje za 101 automobil – od koji su dva za osobe sa invaliditetom i 10 za električne automobile.

Središte zgrade čini predvojre, sa velikom staklenom fasadom.

U prizemlju su planirani bar, turska kafana, soba za cigarete i restoran. Kapacitet je 140 osoba u unutrašnjosti i 86 na terasi. Planiran je i vinski trezor, gde će biti moguće kupiti lokalna vina.

Konferencijski blok se takođe nalazi u prizemlju. U planu su dve velike i dve manje konferencijske sale sa kapacitetom od 268 ljudi. Sale će imati mobilne zidove, a biće obezebđeni i odvojena garderoba i toalet za goste konferencije.

Velnes odeljenje nalaziće se na podrumskom nivou. Jedan od ključnih elemenata je cilindrično, kupolasto tursko kupatilo, u kom se nalazi bazen sa toplom vodom i okolni hamami, kabina sa aromatičnom i običnom parom, slana komora saune, infracrvena sauna, panoramska finska sauna. Iznad sauna nalazi se terasa za opuštanje.

Zatvoreni bazen podrazumeva i dečiji bazen, bazen zabave, panoramski bazen za isplivavanje. Planirano je i dečje igralište.

Ovde će se nalaziti laundž i bar, salon lepote, sale za fitness i jogu.

Na spratovima se nalaze krila za sobe različitih tipova. Izand recepcije, na galeriji, nalaziće se boksovi za razgovor, namenjeni poslovnim ljudima. Posebnost prvog sprata su baštice uz sobe.

Na drugom spratu, kao i na prvom, preko galerija koje se otvaraju na vazdušni prostor predvorja ulazi se u dva krila sa sobama.

Treći sprat poseduje Multimedijsku sobu, koja služi za zabavu dece, a gde će se nalaziti i stolovi za stoni tenis i bilijar.

Na južnom i jugozapadnom delu parcele u drugoj fazi planira se izgradnja bungalova, sa po jednim apartmanom.

Ukupna neto površina objekta je 15.565, 25 m2

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!