fbpx

U Rimu otvoren prvi W hotel

hotel-939501_1920

U Rimu je 6. decembra otvoren prvi hotel W branda U Italiji. To je brand američke grupe Marriott – Izvana je to istorijska palača, a iznutra hrabra interpretacija luksuza.

Sa svoje 162 sobe i apartmana, zaokretom u dizajnu i živopisnim iskustvima, hotel označava ulazak W Hotela na scenu na potpuno italijanski način.

W Rome se nalazi u središtu Via Liguria u blizini Španskih stepenica. Dizajniran od strane Meyera Davisa i hotel spaja tradicionalnu gradsku arhitekturu i kulturnu baštinu s jedinstvenim pristupom rimskom dizajnu.

Eklektična mešavina kožnog nameštaja jarkih boja susreće se s kamenim zidovima koji odražavaju prošlost zgrade, dok reflektujuć površine dodaju moderan, savremeni zaokret.

Mnoge od 147 soba i 15 apartmana imaju vlastiti balkon ili terasu s pogledom na grad i daju gostima osećaj da su u vlastitom gradskom apartmanu. Sobe uključuju dnevni boravak otvorenog plana s prozorima od poda do plafona prekrivenim bordo baršunastim zavesama i drvenim podovima od riblje kosti s glatkim prelazom u moderne mramorne kupaonice .

Glavni kuhar Ciccio Sultano potresa gradsku gurmansku scenu autentičnošću. Sicilijanska kuhinja poslužuje se u restoranu Giano, dok je fitness sportista Pietro Boselli na čelu prvog programa treninga FUEL X Petra Studio.

Opterećen rimskom vitalnošću, ali razbijajući normu, W Rome ima ponešto za svakoga, bilo da se radi o slatkom odmoru u Zucchero x Fabrizio Fiorani, koktelu s živahnom muzikom u W Loungeu ili zabavi uživo u Giardino Clandestino.

Na gornjem spratu, upečatljivi pogledi na grad čine Otto Rooftop Bar i WET Deck još izuzetnijim. Posedujući način razmišljanja Večnog grada, W Rome poziva prošlost, sadašnjost i budućnost da pomeša tradiciju i prkosi granicama.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!