fbpx

U Portonovom tokom sezone veliki broj gostiju iz inostranstva – Za nekretnine u rizortu vlada veliko interesovanje sa različitih tržišta

port-4181137_1920

U rizortu Portonovi raduju se izazovnoj sezoni naredne godine, jer ovogodišnji rezultati ohrabruju da postoji sve veće interesovanje sa različitih tržišta.

Menadžerka za marketing i komunikacije u Portonovom, Adrijana Husić, kazala je da su se neka sasvim nova tržišta pojavila, kada je u pitanju program iznajmljivanja stanova, ali i onaj deo koji se odnosi na kupovinu nekretnina u tom rizortu.

– Očekuje nas jedna izazovna sezona naredne godine, ali joj se izuzetno radujemo, jer nas upravo rezultati koje smo postigli ove godine ohrabruju da postoji sve veće interesovanje sa različitih tržišta – rekla je Husić agenciji Mina-business.

Ona je ocenila da je prošla godina pokazala da je sve ono što se radi u ugostiteljstvu i generalno turističkoj sezoni umnogome uslovljeno merama i epidemiološkom situacijom.

– Nakon jedne izuzetno izazovne godine, što je bila prošla, pre svega zbog pandemije Covida, ova godina je bila iznenađujuće dobra, kako za nas tako i za sve one koji su bili u ugostiteljstvu ove godine – navela je Husić.

Posebno ih je, kako je kazala, radovala činjenica što su imali veliki broj gostiju iz inostranstva, pored onih iz regiona i Crne Gore, koji tradicionalno sada već Portonovi prepoznaju kao destinaciju na kojoj mogu da nađu sve ono što im je potrebno za lep provod, bilo da se radi o dnevnim posetama ili dužem boravku u smislu letovanja.

Husić je podsetila da je Portonovi vrata posetiocima otvorio 2019. godine i da je to jedna od najvećih stranih direktnih investicija u Crnoj Gori, od gotovo jedne milijarde EUR.

– Mi nastavljamo redovna ulaganja i obogaćujemo ponudu samog Portonovog, što ćemo raditi i ubuduće – saopštila je Husić.

Kada su u pitanju novogodišnje aktivnosti u tom rizortu, Husić je navela da je decembar u znaku praznične čarolije i da su se trudili da donesu duh velikih svetskih metropola u Crnu Goru, što su, prema prvim reakcijama posetilaca, i uspeli.

– Različiti programi su pripremljeni, kako oni zabavni, tako i za decu, prateći sve mere koje su trenutno na snazi. Svi oni koji su zainteresovani za sve ono što se dešava u Portonovom treba redovno da se informišu na našem sajtu – rekla je Husić.

Jedna od aktivnosti koja je posebno interesantna ove godne jeste Portonovi praznični bazar koji radi svakoga dana i vikendima.

– Tu svi oni koji su zainteresovani, pored prelepih dekoracija koje krase ove godine Portonovi, mogu da uživaju u raznim mediteranskim i internacionalnim delicijama i zabave se ukoliko dođu sa društvom, ali i sa porodicom – zaključila je Husić.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!