fbpx

U Las Vegasu održana konferencija Signature Travel Network

meeting-1338770_1920

Signature Travel Network, poznato američko udruženje koje okuplja najuspešnije i najuglednije učesnike u trgovini na malo u turističkoj industriji, nedavno je u Las Vegasu održalo svoju godišnju konferenciju na kojoj je prisustvovalo više od 1100 savetnika putovanja.

Na tom događanu je učestvovala i Iva Bahunek, direktorka Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Los Angelesu. „Tokom četiri dana konferencije hrvatski je štand bio među najposećenijima. Naša je zemlja izazvala velik interes okupljenih partnera, medija, ali i kolega iz turističkih organizacija drugih zemalja. Najčešći upiti odnosili su se na sigurnost, postotak vakcinacije hrvatskih građana i turističkih radnika, ali i na ponudu ekskluzivnog smeštaja te nautiku“, izjavila je Bahunek, dodavši kako je važna tema obuhvatala i aviolinije u 2022. godini.

U sklopu konferencije je održana i radionica za oko 200 novih članova Signature mreže, a u sklopu koje je Bahunek prezentovala celokupnu turističku ponudu Hrvatske.

Dodajmo i to kako je tokom konferencije Signature Travel Network objavio i osvrt vezano za oporavak industrije putovanja. Kako napominju, prodaja kopnenih aranžmana u 2021. porasla je za 34 posto u odnosu na isto vreme 2019. godine, a putnici ponovno počinju ozbiljno planirati putovanja u 2022. što pokazuje rast od 40 posto u prodaji i diversifikaciji destinacija širom sveta.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!