fbpx

U Budvi boravila ekipa NTV – jedne od najgledanijih ruskih televizija

IMG-20211014-WA0002

Stari grad, predivna obala budvanske rivijere, autentična domaćinstva i interesantni specijaliteti u popularnim restoranima, koje neizostavno posećuju i ruski turisti – pronaći će značajno mesto u najnovijem serijalu emisije “Poedem, Poedim” (Let’s Go, Let’s Eat) jedne od najgledanijih ruskih televizija – NTV.

Ekipa televizijskog kanala koji ima preko 54 miliona gledalaca na mesečnom nivou, boravi u Crnoj Gori od 10. do 16. oktobra, a pored Budve kadrovi i razgovori se snimaju i u Baru, Žabljaku i Kolašinu.

Koncept emisije koja je 2016. godine bila proglašena najboljom putopisnom emisijom, osvojivši prestižnu nagradu “National Geographic Traveler Awards” je da voditelj kroz lično iskustvo degustiranja lokalne hrane, ali i razgovore sa zanimljivim domaćinima i obilazak atraktivnih turističkih destinacija, ispriča priču o gradu i državi, iz drugačije perspektive. Autor emisije, Italijan – Federiko Arnaldi, nije krio oduševljenje Budvom i svim onim što je otkrio.

“Ovo je drugi put da dolazim u Crnu Goru iz koje sam poneo lepe uspomene o kojima sam razmišljao cele godine. Ovih dana smo posetili Budvu koja je na mene ostavila poseban utisak. Odmah sam osetio atmosferu kao kod kuće, poznate slike, more, Stari grad Budva, uske uličice i sve drugo što toliko podseća na moju Italiju. Crna Gora me ponovo iznenadila i sada je vidim iz potpuno drugog ugla.” – ističe popularni televizijski novinar i autor.

Boravak ekipe ruske televizije “NTV” organizovala je Nacionalna turistička organizacija, uz podršku TO Budva, TO Bar i TO Žabljak, a očekuje se da će nova epizoda emisije “Poedem, Poedim” iz Crne Gore, poput prethodne, emitovane u februaru, privući veliku pažnju gledalaca, kako u Rusiji, tako i u zemljama ruskog govornog područja kao što su Ukrajina, Belorusija, Kazahstan i Azerbejdžan, gdje “NTV” beleži veliku gledanost.

Izvor: Turistička organizacija Budva

Fotografije: Turistička organizacija Budva

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!