fbpx

U Baru niče još jedan hotel sa četiri zvezdice

hotel room

Bar bi mogao da dobije još jedan objekat visoke kategorije, pošto investitor Pershin Andrey planira gradnju hotela sa četiri zvezdice. Za idejno rešenje objekta koje je obradio ArchiStudio iz Ulcinja, investitor je dobio i saglasnost glavnog državnog arhitekte.

Izgradnja hotela predviđena je u KO Dobra voda, u zahvatu DUP-a Marelica. Namena planirnog obekta je turističko stanovanje sa mogućim poslovanjem u prizemlju, a površina urbanističke parcele iznosi 1.030 m2. Kako je navedeno u idejnom rešenju, lokacija objekta je adekvatno uključena u saobraćaj pristupnim kolskim i pešačkim saobraćajnicama.

Projektom je predviđeno da hotel bude spratnosti Po2+Po1+P+3 (podrum 2+podrum 1+prizemlje +3 sprata). Objektu se pristupa sa severoistočne strane, glavnom ulazu i ekonomskom ulazu, pristupnom rampom i stepeništem, dok se sa jugozapadne strane pristupa garaži rampom koja se koristi za parkiranje vozila u podrumu 2.

U hotelu je ukupno planirano 12 soba i devet apartmana, što je ukupno 21 smeštajna jedinica. Ukupna bruto površina objekta bez dva podruma i rezervoara za vodu je 1.508.04 m2, dok sa ovim prostorijama iznosi 2.441.20 m2. 

Smeštajne jedinice raspoređene su na prvom, drugom i trećem spratu, a planirane su po četiri sobe i tri apartmana na svakom. Prilikom projektovanja soba i apartmana, dnevne i spavaće zone su orijentisane tako da je omogućena maksimalna osunčanost u toku dana.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay..com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!