fbpx

U 2024. filmovi će se snimati u svemiru

space-walk-g19adc8d58_1920

Space Entertainment Enterprise (S.E.E), kompanija koja koproducira novi svemirski film Toma Kruza, planira da pokrene svemirsku sportsku arenu i produkcijski studio.

U planu je izgradnja svemirske stanice sa sportskom i zabavnom arenom, kao i studija, a nameravaju da to urade do kraja 2024. SEE-1 je modul koji će ugostiti filmske, televizijske, muzičke i sportske događaje, ali će biti i prostor za kreativce koji žele da snime bilo koji sadržaj u niskoj orbiti.

S.E.E. planira kreiranje sopstvenih sadržaja, ali i održavanje događaja.

Akiom Space, koji je u januaru 2020. dobio licencu za izgradnju komercijalne komponente za Međunarodnu svemirsku stanicu, takođe će se pobrinuti za izgradnju modula SEE-1.

Modul će se spojiti sa Akiom Station, koja je dizajnirana da postane dom za komercijalne poduhvate, uključujući svemirski turizam.

Akiom Station će se odvojiti od MSS 2028, a SEE, koji su osnovali britanski preduzetnici i producenti Elena i Dimitrij Lesnevski, trenutno prikuplja sredstva, tvrdeći da je ovo prilika da se čovečanstvo preseli u druge svetove i započne novo uzbudljivo poglavlje u svemiru.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!