fbpx

TZ Rovinja sufinansira marketinške aktivnosti privatnih iznajmljivača

Rovinj, pogled na Stari grad-01

Turistička zajednica grada Rovinja objavila je Javni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti pružatelja ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu tj. privatni iznajmljivači na području grada Rovinja.

Sukladno objavljenom Javnom Pozivu sufinancirati će se marketinške aktivnosti do 50% troškova ukupnih ulaganja, a do maksimalnog iznosa od 700,00 kuna. Tako će Turistička zajednica grada Rovinja sufinancirati prihvaćene programe marketinških aktivnosti do 50% troškova ukupnih ulaganja, a do maksimalnog iznosa od 700,00 kuna. Iznos sufinanciranja se odnosi samo na nositelja Rješenja o odobrenju za pružanje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu na području grada Rovinja-Rovigno koji se prijavljuje na javni poziv.  

Bilo bi super kada bi se isti poziv odnosio na rovinjsku markicu kvalitete obiteljskog smještaja u kontekstu brendiranja rovinjskog obiteljskog smještaja ili na razini županije, pošto već postoji Domus Bonus na razini cijele Istre. Inače, Domus bonus je prvi projekt brendiranja obiteljskog smještaja u Hrvatskoj.

Prema javnom pozivu, predmet sufinanciranja može biti sljedeće: fotografiranje interijera i eksterijera smještajnih objekata, izrada video zapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata, nabava softvera za vođenje obiteljskog smještaja (booking i sl. ), oglašavanje u domaćim i stranim medijima, tiskovinama i društvenim mrežama, izrada promidžbenih materijala (prospekti, letci, vizitke i dr…) i ostale promidžbene aktivnosti koje pomažu promociji obiteljskog smještaja.

U cilju podizanja razine kvalitete i unificiranog načina komuniciranja i promoviranja privatnog smještaja na području destinacije, pri izradi svih digitalnih i tiskanih promidžbenih materijala potrebno je pratiti vizualni identitet grada koristeći logo Rovinj-Rovigno, Romantični mediteran, koji će korisnicima biti dostavljen od strane Turističke zajednice grada Rovinja-Rovigno., navode iz turističke zajednice.

U svakom slučaju, bravo za Rovinj. Ovako se konkretno radi na podizanju kvalitete obiteljskog smještaja u destinaciji. Oni koji žele pratiti sve trendove i podizati kvalitetu će se priključiti, kako na ovaj poziv, tako i na sve druge inicijative i edukacije, a oni koji se drže statusa quo će stagnirati. Razlika između kvalitetnijih i manje kvalitetnijih smještaja će biti sve veća i veća, a tržište će se samoregulirati i jasno pokazati smjer.

Prijave su otvorene do 15.09.2021, odnosno do ispunjenja predviđene kvote za sufinanciranje navedenih marketinških aktivnosti. Više detalja možete pronaći ovdje.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pexels.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!