fbpx

Turistički dragulj na jugu Srbije – Luksuzni hotel Oblačinsko jezero izgrađen od prirodnih materijala sa ambijentalno uređenim smeštajem

hotel room

Na samo 60 metara od Oblačinskog jezera, decenijama nepravedno zapostavljenog prirodnog blaga Merošine, samo 20 kilometara od Niša, početkom jula otvoren je luksuzni turistički kompleks – SP RESORT hotel Oblačinsko jezero s četiri zvezdice. To je prvi smeštajni objekat izgrađen na jezeru davne 1967. godine, više puta dograđivan i renoviran, da bi danas, zahvaljujući kompaniji SP Resort d.o.o. dobio svoj konačni izgled.

Luksuzni hotel – pravi rizort po meri odabrane klijentele, satkan mahom od prirodnih materijala, savršeno se uklopio u okruženje. Gostima je na raspolaganju 7 komfornih, stilski i ambijentalno uređenih smeštajnih jedinica, savremeno opremljenih, kao i restoran sa kaminom, otvorene terase i letnji bar u neposrednoj blizini vode, gde je i plaža. Hotel je smešten u hladovini borova, nedaleko od jezera, pa se, kada dune povetarac sa zapada, dobija osećaj prave morske atmosfere.

Za goste hotela obezbeđen je parking. Hotel je pet friendly, baš kao i svi drugi objekti u okviru SP RESORT-a.

Posebnu notu hotelu daje i kulinarsko umeće dokazanih majstora gastronomije, čija kreativnost je došla do izražaja baš u ovom hotelskom objektu, čiju ponudu zaokružuje odabrana selekcija pića – zbog čega, zahvaljujući i svim ostalim sadržajima, Oblačinsko jezero predstavlja pravo mesto za goste rafiniranog ukusa i istinske hedoniste.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!