fbpx

Turistički cvet za 2021. Čačku, Roštiljijadi, Kontikiju i mnogim drugima

serbia-4299635_1920

Turistička organizacija Srbije (TOS) je nakon više od godinu dana pauze, najboljima u turizmu Srbije za ovu godinu dodelila Turistički cvet, saopšteno je iz TOS-a.

Titulu najbolje turističke organizacije ponela je Turistička organizacija Čačka, najbolja turistička manifestacija je leskovačka Roštiljijada, dok je za najbolju receptivnu agenciju proglašena agencija Kontiki Travel.

Nagrada Turistički cvet za najbolji hotel otišla je na Kopaonik, hotelu Kraljev Čardak.

U kategoriji ugostiteljskih objekata za smeštaj, Turistički cvet je dobila Sunčana reka, a za najbolju organizaciju za doprinos unapređenju turizma Srbije proglašena je zlatiborska Gold Gondola.

Ovogodišnji najbolji pojedinac je Ranko Milanović iz Nacionalnog parka Tara, a specijalno priznanje dodeljeno je Poslovnom udruženju hotelsko ugostiteljske privrede (HORES) i Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija (YUTA).
Najboljima je nagrade dodelila direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović i najavila novi turistički brend Srbije, koji će biti implementiran sledeće godine.

Obraćajući se prisutnima, pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija, Jelena Marinković Orlić je istakla značaj zajedničkog rada svih aktera u turizmu Srbije.

Turistički cvet je, ove godine, dodeljen po 36. put a na konkurs se prijavilo više od 70 kandidata.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!