fbpx

Turistička zajednica Zadarske županije objavila brošuru za porodice: Family Fun in Zadar Region

selfie-5219202_1920

Turistička zajednica Zadarske županije je za ovo leto pripremila novu brošuru Family Fun in Zadar Region u obliku turističke karte u kojoj su izdvojene preporuke za provođenje kvalitetnog vremena namenjene gostima koji u Županiji borave sa porodicom.

Na karti županije naznačeni su tako nacionalni i parkovi prirode, plaže, mogućnosti zabavnih, sportskih i avanturističkih aktivnosti kao i atrakcije primerene za zabavnu posetu sa porodicom. U brošuri se nude brojne ideje za kvalitetno provođenje vremena i nezaboravne doživljaje, od onih lakših aktivnosti pa sve do zahtevnijih uslova – od muzeja, kina i pozorišta, preko biciklizma, tenisa, jahanja, vožnja kajakom ili rafting, sve do tematskih, vodenih i adrenalinskih parkova, te mnogih drugih.

Informativne brošure rezultat su potražnje gostiju, posebno onih koji su po prvi put u Zadarskoj županiji, te po dolasku traže informacije što ovde mogu posetiti, doživjeti i istražiti, navode iz TZ Zadarske županije te dodaju kako je cilj ovakvih brošura je svakako udovoljiti gostima i njihovim potrebama i interesima, ali i domaću javnost upoznati s bogatstvom ponude i brojnim sadržajima koje Zadarska županija nudi posetiocima kao turistička destinacija.

„Nastavak je ovo aktivnosti kojima se gostima Zadarske županije omogućuje da na jednom mestu nađu objedinjenu bogatu i šaroliku ponudu destinacije i izaberu upravo ono što odgovara njihovim preferencijama i interesima. Ranije je već izrađena karta u kojoj je izdvojeno 50 zanimljivosti/atrakcija/aktivnosti odnosno ideja za provođenje kvalitetnog vremena u Zadarskoj županiji, a koja se pokazala kao izuzetno korisna i od strane gostiju vrlo tražena i hvaljena“, ističe direktorka Turističke zajednice Zadarske županije, Mihaela Kadija

Brošura, takođe, sadrži popis svih turističkih zajednica u Zadarskoj županiji, a dostupna je u TIC-evima, te na mrežnoj stranici Turističke zajednice Zadarske županije na linku.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!