fbpx

Turistička ponuda Srbije u današnjem broju Ruske Gazete

beograd

Turistička ponuda Srbije predstavljena je danas čitaocima ruskih dnevnih novina “Ruska Gazeta”, u specijalnom dodatku pod nazivom “Otkrijte Srbiju”.

Dnevni tiraž “Ruske gazete” prevazilazi 800.000 izdanja, od čega se najveći broj proda u Moskvi i Sankt Petersburgu, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS).

Ovo je dnevni list koji se dostavlja kabinetu predsednika Ruske Federacije, premijeru i Ruskoj Dumi.

Čitalačku publiku ovih novina čine i međunarodne multinacionalne kompanije, ruske aviokompanije, aerodromi, vodeći restorani i hoteli u Rusiji.

“Ruska Gazeta” sa dodatkom “Otkrijte Srbiju” biće, takođe, dostupna ruskim ministarstvima, ambasadama Rusije širom sveta, ali i Ruskoj asocijaciji turoperatera. 

Ovaj dodatak o Srbiji izlazi u vreme kada je turistička privreda jedna od glavnih tema u Rusiji, jer će se u žiži javnosti naći u toku trajanja međunarodnog online sajma turizma MITT 2021, koji se održava od 16-18. marta.

Specijalni dodatak “Otkrijte Srbiju”, pored predstavljanja turističke ponude naše zemlje, sadrži i intervjue sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija, gospođom Tatjanom Matić i direktorkom TOS Marijom Labović.

U projektu izdavanja ovog dodatka su, porede TOS-a, učestvovale i Turističke organizacije Beograda, Niša i Novog Sada, navedeno je u saopštenju TOS-a.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!