fbpx

Turistička ponuda Bara predstavljena na sajmu u Banjaluci

connection-4818168_1920

Turistička organizacija Bar u saradnji sa budvanskom i ulcinjskom predstavlja turističku ponudu opštine na Sajmu turizma u Banja Luci Lorimes 2021.

– Tokom sajma, koji traje do danas, distribuiran je raznovrsni promotivni materijal o našoj opštini, dok je veliko interesovanje iskazano za privatni i smeštaj u hotelima – navodi se u saopštenju TO Bar.

Osim navedenog, interesovanja je bilo i za aktivne odmore, prirodne lepote, aktuelne mere u vezi sa putovanjem usled pandemije i potencijalnoj saradnji sa turističkom privredom Bara.

Na crnogorskom štandu svoju ponudu predstavili su i hoteli Princess, Stara Čaršija, Pharos i Korali.

– Održani su brojni sastanci sa partnerima od kojih izdvajamo My travelTuzla, Transturist-Tuzla, Guvernerturist-Tuzla, Uni-tours Banja Luka, Happy Travel Bijeljina i drugi – rekli su iz TO Bar.

Tokom sajma organizovan je i radni doručak sa predstavnicima medija, na kojima je predstavljena zimska ponuda, ali i planovi za narednu turističku sezonu.

Organizovana su i gostovanja i date izjave na lokalnim i nacionalnim televizijama kao što su Elta TV, Mondo, Nezavisne novine, Faktor, Euroblic, Glas Srpske i javnih servisa BHT1 i RTRS koji su dobili i vredne nagrade u vidu aranžmana u hotelima i privatnom smeštaju u Baru, Budvi i Ulcinju.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!