fbpx

Turistička organizacija Srbije na 43. Međunarodnom sajmu turizma

DSC_0294

Turistička organizacija Srbije se na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavlja u hali 4 beogradskog sajma pod sloganom „SRBIJA. Doživi!“.

43. Međunarodni sajam turizma je u toku i uveličan je bogatim programom za posetioce.
Sajamski obilazak direktorke Marije Labović lokalnim turističkim organizacijama je protekao u razmeni mišljenja o unapređenju srpskog turizma, pozivima dobrodošlice, fotografijama za uspomenu i razmenom autentičnih poklona.
Inostrani izlagači boravak na sajmu iskoristili su i da se upoznaju sa turističkom ponudom destinacija, ali i da posete štand Turističke organizacije Srbije. Daleka tržišta važna su TOS-u kako bi unapredila i prilagodila promociju Srbije kao turističke destinacije. Direktorka Marija Labović upoznala se sa ponudom Malezije kao i sa planovima promocije predstvaljanja Srbije kao kandidata za domaćina svetske izložbe EXPO 2027.
Na štandu Turističke organizacije Srbije u hali 4 do nedelje 27. marta u 18 časova na Beogradskom sajmu možete učestvovati u kvizu znanja, iskusiti virtuelni doživljaj, dobiti pregršt informacija , dodirnuti praistirijsku, srednjevekovnu i modernu istoriju Srbije, obići atrakcije i osvojiti nagrade.

Izvor: Turistička organizacija Srbije

Fotografija: Turistička organizacija Srbije

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!