fbpx

Turistička organizacija Grada Novog Sada: Nedelja u znaku promocije

994E6805-7D7B-49A1-B39B-00D973A8214E

Ove nedelje Turistička organizacija Grada Novog Sada bila je domaćin kolegama iz regiona, odnosno Bosne i Hercegovine i Crne Gore, kao i ekipi novinara iz Rusije.
Pod sloganom „Udahni, osjeti, doživi, zavoli Neum” Turistička destinacija Neum, u utorak, 24.maja, u novosadskom Hotelu Park, održala je prezentaciju ovog živopisnog gradića na Jadranskoj obali u Bosni i Hercegovini. U sredu, 26. maja, kolege i saradnici iz Crne Gore, uz podršku TONS-a održali su promociju u hotelu “Pupin” u Novom Sadu.

Potpisan protokol o saradnji između TO Budva i TO Grada Novog SadaDana 26. maja, u prostorijama Turističke organizacije Grada Novog Sada, direktor TONS-a, Branislav Knežević i direktorka TO Budva, Maja Liješević potpisali su Protokol o zajedničkoj saradnji na oporavku turizma od krize izazvane pandemijom COVID-19. Protokol obuhvata niz zajedničkih aktivnosti u cilju unapređenja turističke ponude Budve i Novog Sada, sa posebnim akcentom na saradnju u cilju prevazilaženja krize i oporavka turizma u doba pandemije COVID-19.

Predstavnici TV ekipe iz Ruske Federacije snimaju promotivni film o novosadskim turističkim atrakcijama
Televizijska ekipa iz Rusije, na čelu sa autorkom putopisne emisije Vladislavom Jaziri, u Novi Sad stigla je u četvrtak iz Beograda, a prva stanica im je bio fruškogorski manastir Krušedol i Sremski Karlovci. Gosti iz Rusije su prethodno posetili Beograd, a u saradnji sa kolegama iz TO Beograda, ova TV ekipa je posetila i Novi Sad. U Novom Sadu su proveli dva dana, gde su između ostalog otkrili tajne Petrovaradinske tvrđave, degustirali prepoznatljive vojvođanske specijalitete i uživali u obilasku naših kulturnih institucija. Prema njihovim rečima, najznačajnija uspomena koju nose iz Novog Sada jeste otmena kultura našeg grada koja je učinila Novi Sad drugačijim od drugih gradova u Srbiji.

Održan online događaj između Novog Sada i grada pobratima Nižnjeg Novgoroda
Na poziv grada pobratima Nižnjeg Novgoroda, a povodom obeležavanja 800-te godišnjice od osnivanja grada, 27.05.2021. godine, održan je online poslovni sastanak između Novog Sada i Nižnjeg Novgoroda sa ciljem uspostavljanja međusobne saradnje turističkih agencija oba grada.
Tokom sastanka predstavnici turističkih agencija su imali priliku da predstave svoje kapacitete i mogućnosti za uspostavljanje turističkih aranžmana, razmene kontakte i razmene već postojeće programe koje imaju u ponudi.

TOS pokrenuo kampanju na Euronews – Novi Sad u svetskim medijima
Turistička organizacija Srbije pokrenula je, u saradnji sa „Euronews”-om, promotivnu turističku kampanju, kojom se putnici širom Evrope pozivaju da se ovog leta odmore i uživaju u Srbiji. „Euronews” je vodeći evropski informativni kanal koji se širom sveta emituje u 160 zemalja, a njegove televizijske i digitalne platforme prati 150 miliona ljudi mesečno. Kampanja će trajati do 16. juna na „Euronews TV” i digitalnoj platformi i uključiće 40 emitovanja promotivnog video spota u trajanju od 30 sekundi. U spotu je u prvom planu odmor u prirodi, a paralelno sa njim u okviru televizijske kampanje predviđeno je 20 emitovanja serijala pokretnih slika Novog Sada, laureata Evropske prestonice kulture 2022, i to na 9 evropsklih jezika. Reklamni baneri biće prikazani više od 1,8 miliona puta, a planirana je i dodatna promocija na društvenim mrežama, interaktivni „story” na Instagramu, postovi i drugo.

U narednom periodu Turistička organizacija Novog Sada priprema zanimljive novosti, te Vas pozivamo da pratite naše stranice:
https://novisad.travel/
https://www.facebook.com/novisadcity
https://www.instagram.com/novisad.travel/

Izvor: Turistička organizacija Grada Novog Sada

Fotografije: Turistička organizacija Grada Novog Sada

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!