fbpx

TUI UK najavljuje otkazivanje svog letnjeg programa

travel

“Kontinuirana neizvesnost” oko putovanja , uzastopna ograničenja zbog COVID -a u Velikoj Britaniji dovela su do toga da je TUI UK do 31. oktobra najavio brojna otkazivanja u svom programu evropskog leta, uključujući popularna odredišta u Španiji, poput Girone i Almeriji, te u Italiji (Sicilija, Sardinija i Kalabrija).

Tako je TUI do 31. oktobra otkazao program TUI Lakes and Mountains u Austriji, Italiji i Sloveniji , uključujući putovanja koja obavlja letovima koji nisu iz TTOO -a.

Takođe do istog datuma taj organizator putovanja u Bugarskoj otkazao je program u Varni i Bourgasu; te Maltu (osim letova koji nisu TUI) i Crnu Goru.

Što se tiče izvanevropskih odredišta, Florida i Meksiko (Cancun) otkazani su do 31. avgusta, te Indija, Indonezija, Maldivi, Mauricijus, Šri Lanka, Tanzanija, Tajland (Phuket), Ujedinjeni Arapski Emirati (Abu Dhabi) i SAD (s letovima koji nisu TUI).

U međuvremenu, Aruba, Zelenortska Ostrva, Kostarika, Kuba, Dominikanska Republika, Egipat, Meksiko (Puerto Vallarta), Turska i Tunis otkazani su do 4. septembra. Takođe do tog datuma obustavljaju se putovanja u Kanadu, Keniju, Sejšele i Tobago letovima koji nisu TUI.

Do otkazivanja je došlo nakon što je izvršni direktor grupe, Fritz Joussen, zatražio da se smanje ograničenja putovanja za vakcinisane.
Joussen je za spori oporavak britanskog tržišta ovog leta okrivio nedostatak “predviđanja” uzrokovanog sistemom semafora britanske vlade i visoke troškove PCR testova.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!