fbpx

TO Budva otvorila turističko-informativni biro u Beogradu 

39CEF326-E839-493D-B01D-9D25F762B3AD

Turistička organizacija Budva (TO) otvorila je svoj turističko-informativni biro u Beogradu sa ciljem da Beograđanima, njihovim gostima i građanima Srbije približi aktuelnu turističku ponudu Budve. 
Posetioci biroa će kroz promo materijal TO Budve i budvanske privrede, kroz razgovore sa zaposlenima moći da se upoznaju sa ponudom hotelskog i privatnog smeštaja, cenama, kalendarom manifestacija i ostalim segmentima turističke ponude budvanske rivijere. 
Biro se nalazi na Sava promenadi i kroz saradnju sa kompanijom Beograd na vodi je dogovoreno da će raditi do kraja leta. Biro će takođe biti na raspolaganju budvanskoj privredi za održavanje sastanaka i susrete sa partnerima. 
Nikola Kralj iz TO Budva, iskazao je zadovoljstvo zbog novootvorenog informativnog biroa, i rekao da Budvani na ovaj način pokazuju da su građani Beograda i Srbije za Budvu važni potencijalni gosti i dodao da se raduje činjenici da im je sada ponuda Budve još bliža. 
– Otvaranjem ovog biroa mi smo omogućili svim zainteresovanim turistima iz Srbije da pre putovanja mogu da prikupe sve potrebne informacije, i saznaju šta će se dešavati u Budvi za vreme njihovog planiranog odmora – rekao je on.
Kralj navodi da TO Budva pored pomenutog, priprema još niz razvojnih projekata od kojih izdvaja revitalizaciju tvrđave Mogren koja se nalazi na svega par kilometara od centra grada, a predstavljaće, kako navodi, novo nezaobilazno mesto za sve turiste.
– Napomenuo bih i uređenje pešačkih staza u ruralnom delu grada sa kojima se povezuju sva budvanska sela, dužine nekih 50 km. Još jednom bih se zahvalio svima na gostoprimstvu, i pozvao sve građane Beograda da posete naš info pult – poručio je on.
Direktor JP za upravljanjem morskog dobra Crne Gore, Mladen Mikijelj je kazao da je siguran da će građani Beograda, njegovi posetioci, kao i građani širom Srbije imati mogućnost da se na jedan kvalitetan način informišu o svim aktuelnim dešavanjima u Budvi.
– Siguran sama da će turisti iz Srbije i ovog leta izabrati Budvu i Crnu Goru za svoj odmor, te da će se sa jednim pozitivnim utiskom vratiti svojim kućama – rekao je on.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay


PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!