fbpx

TO Beograd: Otvaranje novog turističkog tržišta; promocija Beograda i Srbije u Ankari

Promocija Beograda i Srbije u Ankari

Danas će u Ambasadi Republike Srbije u Ankari biti otvorena izložba slika turističkih lepota Beograda i Srbije a tim povodom i promocija naše zemlje za turiste iz regije centralne Turske i njenog glavnog grada, na kojoj će biti najavljeno uspostavljanje direktnog leta između Beograda i Ankare.

„Na inicijativu Ambasade Republike srbije u Ankari u toku su dogovori za uspostavljanje direktnog leta na relaciji Beograd Ankara koje je sada već izvesno, što će imati velikog uticaja na još bolju posetu turskih turista Beogradu.”, rekao je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

„Turski turisti su godinama na vrhu najbrojnijih turista u Beogradu. Pružanje mogućnosti za putovanja stanovnicima centralne regije Turske za nas znači otvaranje jednog novog turističkog tržišta sa brojnim pozitivnim efektima”, dodao je Popović.

Turistička organizacija Beograda je organizovala prvu prezentaciju Beograda u Ankari 2019. godine kada je pokazano veliko interesovanje za našom turističkom ponudom.

Otvaranje izložbe fotografija i svečani prijem za zvaničnike, novinare i predstavnike turističke privrede Ankare i okruženja, biće održano danas u prostorijama Ambasade, na kom će nastupiti i naše poznate violinistkinje Tijane i Ksenije Milošević.

Izvor: Turistička Organizacija Beograda

Fotografija: Turistička Organizacija Beograda

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!