fbpx

The Times: Hrvatska treća destinacija u svetu

Split

Hrvatska je uvrštena u top tri najboljih svjetskih destinacija u kategoriji Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times dodjeljuju za najbolje zemlje na svijetu. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju dodjela nagrade održana je virtualnim putem. U ovoj kategoriji najboljom zemljom na svijetu proglašena je Italija, dok je drugo mjesto pripalo Novom Zelandu, a treće Hrvatskoj. U užem izboru još su se našle neke od najboljih svjetskih destinacija poput Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.

Podsjetimo, The Times & The Sunday Times na svojim su internetskim stranicama omogućili glasanje između ostaloga i za najbolju turističku destinaciju svijeta, a u užem izboru našla se i Hrvatska. Best Country award 2020 nagrada je koja se dodijelila po osmi puta, a glasanje je trajalo do kraja listopada. O konačnom pobjedniku odlučili su čitatelji. Svojim glasanjem ujedno su sudjelovali u nagradnoj igri za ekskluzivne nagrade, poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici. Osim u kategoriji najbolje zemlje, glasalo se u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

The Times & The Sunday Times među najutjecajnijim je tiskovinama u Velikoj Britaniji. Ove godine dosegle su rekordan broj od 16 milijuna čitatelja mjesečno putem tiskanog i online izdanja.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!