fbpx

Tamo gde su more, sunce, leto – Hotelska grupa Budvanska rivijera na Sajmu turizma u Beogradu

montenegro-4404726_1920

Najveća crnogorska hotelska grupacija Budvanska rivijera predstaviće atraktivnu ponudu za predstojeće leto na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, od 24. do 27. marta.

Pod sloganom “Tamo gde su more, sunce, leto…Tamo gde je ljubav” na Sajmu će biti prezentovana ponuda i sadržaji Turističkog naselja Slovenska plaža i hotela Aleksandar, Palas, Castellastva i Mogren.

S obzirom na to da gosti iz Srbije već dugi niz godina rado biraju neki od pomenutih hotela Budvanske rivijere, kompanija je pripremila niz povoljnosti za sve posetioce Sajma turizma u Beogradu.
Na štandu Hotelske grupe Budvanska rivijera u hali 1 biće obezbeđen popust od 15% za sve koji na licu mesta rezervišu letnji odmor u nekom od hotela grupacije, kao i posebni popusti za decu.

Na Sajmu će takođe biti aktuelne i promotivne ponude povodom uskršnjih i prvomajskih praznika, što će biti idealna prilika za sve goste iz Srbije da iskoriste mini odmor u ovom periodu i provedu ga na crnogorskom primorju.

Za posetioce sajma biće pripremljeni mini pokloni zajedno sa promotivnim materijalom a 25. i 26. marta (petak i subota) na štandu HG Budvanska rivijera će se organizovati happy hour kada će od 14.30 do 16.30 sati zaštitno muzičko lice restorana Pjaca na Slovenskoj plaži, Nebojša Zloporubović Zlopi zasvirati i zapevati za sve prisutne goste.

– Ono što nas posebno raduje jeste što ćemo imati priliku da predstavimo 187 novih smeštajnih jedinica koje će ovog leta unaprediti sadržaj i ponudu Turističkog naselja Slovenska plaža, jedinstvenog brenda naše kompanije, Crne Gore i celog regiona – poručuju iz Hotelske grupe Budvanska rivijera.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!