fbpx

Svečano otvoren Sajam turizma u Beogradu

DSC_0026

Počeo je 43. Međunarodni sajam turizma. Najpre svečanim otvaranjem u Hali 5 Beogradskog sajma, a potom i ulaskom prvih gostiju pod kupole sajma na štandove turističkih organizacija, agencija, hotela i ostalih privrednih subjekata.

Svečano, kako i dolikuje međunarodnoj manifestaciji sa višedecenijskim stažom, u prisustvu ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjane Matić, direktorke TOS-a mr Marije Labović i gradonačelnika Beograda dr Zorana Radojičića, započelo je četvorodnevno druženje zapolenih u turizmu i posetilaca.

Ministarka Matić podsetila je na teške dane kroz koje je turizma tokom pandemije prošao, ali i na mere i podsticaje koje je država opredelila najugroženijima kako bi tu krizu što bezbolnije prevazišli.

Direktorka Turističke organizacije Srbije mr Marija Labović ukazala je na značaj ove manifestacije koja po tradiciji prikazuje novine u ponudi destinacija, stvara priliku za novu saradnju i otvara vrata novim posetiocima.

Svečano otvaranje proteklo je u znaku novog brenda Turističke organizacije Srbije kojim se posetioci pozivaju da naprave korak više u odnosu na dosadašnji koncept odmora i da dožive svaku destinaciju, to jest da dožive Srbiju.

„Srbija. Doživi“ logo je kojim Turistička organizacija Srbije poziva posetioce na Sajam turizma 24-27. marta, ali i da za odmor u celini, ili jedan njegov deo, izaberu Srbiju.

Izvor: Turistička organizacija Srbije

Fotografija: Turistička organizacija Srbije

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!