fbpx

Sunčani Hvar već sada kreće sa elekcijom i zapošljavanjem za sledeću sezonu

louis-hansel-wVoP_Q2Bg_A-unsplash

U Sunčanom Hvaru za sledeću sezonu zaposlitće 500 sezonaca za rad na pozicijama konobara, recepcionera, kuhara, pomoćnog kuhara, barmena i sobarica. Uz niz raznih beneficija, ove godine ujedno garantuju svakom zaposlenom minimalnu platu od 5.500 kuna neto, a za vreme visoke sezone 6.500 kuna neto.

Poslednjih godina, Sunčani Hvar intenzivno ulaže u podizanje standarda života radnika. Posebna pažnja je usmerena na kvalitet smeštajnih jedinica te zajedničkih prostorija kako bi radnici imali komforne i ugodne uslove boravka tokom rada u destinaciji.

Zaposlenima je osiguran smeštaj u dvokrevetnim sobama na atraktivnim lokacijama uz more, besplatan Wi-Fi, topli obroci te razni programi edukacije i usavršavanja uz stimulativne mesečne nagrade, isplatu božićnica i regresa, navode iz Sunčanog Hvara.

Takva strategija razvoja ljudskih potencijala proizlazi iz fokusa kompanije na održivi dugoročni razvoj, te se kontinuirano ulaže u ljudske resurse – unapređivanjem uslova, te osiguravanjem stabilnosti sezonskim radnicima kroz ugovore za stalne sezonske poslove, te otvaranjem mogućnosti stalnog zaposlenja i izgradnje karijere.

Ove godine Sunčani Hvar prima i 20 radnika u stalni radni odnos

„Sunčani Hvar svoje uspehe temelji na visoko motivisanim i produktivnim ljudskim potencijalima. Svake godine radimo na tome da poboljšamo materijalne uslove, osiguramo sve bolji smeštaj i prehranu te finansijsku stabilnost za naše sezonske radnike. U principu se velika većina sezonaca vraća, prepoznajući Sunčani Hvar kao poželjnog poslodavca. Sa druge strane mogućnost napredovanja i stalnog zaposlenja izuzetno su motivišući faktor za one pojedince koji karijeru žele razvijati u turizmu.“, istakla je direktorka ljudskih resursa Blaženka Tomičić, te dodaje kako se svake godine razvijaju novi programi i planovi što se tiče regrutacije sezonskih radnika.

Tako je i Kampanja ‘Preporuči prijatelja‘ pokrenuta pre nekoliko godina prepoznata od strane zaposlenih koji kroz istu aktivno učestvuju u procesu selekcije, a svima nudi novčanu stimulaciju za svakog preporučenog radnika. Više informacija oko otvorenih pozicija i prijavu za posao u Sunčanom Hvaru možete pronaći na link-u.

Podsetimo, od sledeće godine Hvar će biti bogatiji za još jedan novoobnovljeni hotel u samom centru grada Hvara. Reč je o boutique hotelu Riva Marina, ekskluzivnom hotelu od 4 zvezdice, takođe u sklopu Sunčanog Hvara.

Sunčani Hvar vodeća je hotelska kompanija na ostrvu Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. Kao predvodnik kvaliteta i inovacija u hotelskoj industriji, u svom vlasništvu ima deset hotela i jedan autokamp smeštenih na najatraktivnijim lokacijama u Hvaru.

Hvar kao destinacija je ujedno po drugi put odneo titulu najboljeg ostrva u Evropi prema uglednom časopisu Condé Nast Traveler i tako je ponovo potvrdio svoju poziciju jedne od najpoželjnijih destinacija na svetu.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!