fbpx

Subotica dobija novi garni hotel sa saunom i mini wellness centrom

steven-ungermann-aRT5UCf2MYY-unsplash

Grad Subotica objavio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za rekonstrukciju i prenamenu postojećeg objekta u garni hotel – Integral Premium i izgradnju parkinga. Hotel će imati 31 smeštajnu jedinicu, saunu, mini velnes centar, kao i druge sadržaje.

Objekat poslednjih godina nije u funkciji i to je značajno uticalo na njegovo trenutno stanje. Objekat se sastoji iz dve celine: dela objekta koji formira ulični front i dela objekta koji se nalazi u dvorištu.

Postojeći objekat je prizemni, projektovan je i korišćen je kao poslovni prostor. Planirana spratnost ovog dela objekta je Po+P+2, sa tim da su kote poda svih etaža usaglašene sa kotama uličnog objekta i da je kota slemena dvorišnog objekta niža u odnosu na kotu krova uličnog objekta.

podrumu hotela će se nalaziti stepenište, hodnik, sauna i mini velnes sa garderobom i sanitarnim čvorom, vinski lounge, teretana sa garderobom i sanitarnim čvorom, garderoba i sanitarni čvor za radnike, kuhinja, vešeraj, tehničke prostorije.

Na prizemlju je predviđen ulaz, recepcija, hol, kancelarija, sanitarni čvor (M/Ž), klub prostorija, stepenište, sporedni ulaz, lift, restoran, ostava za spremačice i sedam soba.

Izvor: eKapija

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!