fbpx

Studijska grupa novinara iz Bosne i Hercegovine posetila Budvu

D5B67F9C-AD2B-485F-9127-456EAB14F7B0

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije, a pod podrškom lokalnih turističkih organizacija, u Crnoj Gori boravi studijska grupa novinara iz Bosne i Hercegovine.

Predstavnici renomiranih printanih medija, portala i elektronskih medija: Dnevni avaz, Oslobođenje, Biznis magazin, Magazin Azra, Faktor, Visit Bosnia & Herzegovina, BH 1 radio, Nova BH TV, BH TV i Furaj.ba prilikom jučerašnjeg boravka u Budvi nisu krili zadovoljstvo onim što su videli, u organizaciji TO Budva, ali i u drugim primorskim gradovima.

„Ove godine verujemo da ćemo Bosancima i Hercegovcima koji do sada nisu bili u Crnoj Gori predstaviti ovo prelepo primorje na malo drugačiji način, da pokušaju saznati ono što se do sada nije plasiralo u medijima, ono što Crnu Goru čini specifičnom – njena obala, istorija, kultura…“ – rekao je Elvedin Kovač, novinar televizije NOVA BH.

Kovač smatra da su stanovnici BiH nakon svega željni odmora i da ulazak u Crnu Goru bez neophodnog testiranja izdvaja našu državu od drugih destinacija, uz veoma pristupačne cene i zadovoljavajući kvalitet.

Studijska grupa novinara iz Bosne i Hercegovine juče je obišla Sveti Stefan i Miločer, Stari grad i gradski muzej.

 „Zadovoljstvo nam je što su novinari iz Bosne i Hercegovine u Budvi proveli bar jedan dan. Mi iz turističke organizacije, kao domaćini, za kratko vreme smo se potrudili da im pokažemo što više toga. Važno nam je što su primetili našu nameru i što smo kroz razgovore saznali da su zadovoljni izgledom grada, ponudama u hotelskom i privatnom smještaju, ugostiteljskim objektima“ – istakla je Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva prilikom susreta sa novinarima.

Osim u Budvi, novinari iz Bosne i Hercegovine su boravili u Ulcinju, Baru, Cetinju, Tivtu, Kotoru i Herceg Novom. 

Izvor: Turističke organizacije opštine Budva

Fotografija: Turističke organizacije opštine Budva

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!