fbpx

Stara čaršija prvi hotel sa pet zvezdica u Baru

276021107

Bar sada i zvanično ima prvi hotel sa pet zvezdica Staru čaršiju. Naime, u ovaj hotel stiglo je rešenje Ministarstva održivog razvoja i turizma o kategorizaciji, uz tablu koja je istaknuta na ulazu u Staru čaršiju.

U septembru 2021. godine hotel & spa posetio je tim Ministarstva održivog razvoja i turizma. Obišavši hotelski kompleks, posmatrajući rad zaposlenih i sadržaj samog hotela, doneli su odluku da mu dodele pet zvezdica.

– Kao prvi hotelski kompleks kategorisan sa 5* u Baru, imamo tu čast, ujedno i veću odgovornost da dosadašnja zalaganja podignemo na još viši nivo. Na nama je zadatak da vas uverimo da je nagrada dospela u prave ruke. Isto tako, u predstojeću sezonu ulazimo radosni i sa još više motivacije za rad. Naši majstori koji su svojim zlatnim rukama gradili Staru Čaršiju, stub su ove vizije. Svojim umećem i veštinama ostavljaju trag u svakom kamenu.

Hotelski kompleks je orijentisan ka veličanstvenom Starom gradu, koji iza svojih zidina ljubomorno čuva istoriju, kulturu i autentičnost. Pogled na masive planine Rumije nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Kompleks odiše spojem prošlosti i sadašnjosti, tradicije i modernog. Unutrašnjost hotela je spoj kamena i drveta unoseći dozu elegancije i otmenosti, pružajući gostima osećaj spokoja i udobnosti – kaže se u saopštenju Stare čaršije hotel & spa, kojeg potpisuje menadžer Vernes Zagora.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!