fbpx

Splitski Heritage Hotel Fermai prvi u Hrvatskoj postao deo prestižne MGallery Grupe

173E694A-1B7C-4F37-86D0-9102FB90085D

Od 01. septembra Heritage Hotel FERMAI postao je deo ekskluzivne Accorove kolekcije MGallery boutique hotela.

Heritage Hotel FERMAI – MGallery smešten je u stotinu godina staroj zgradi, retkom primeru secesije u gradu Splitu. Izgrađena je 1914. i predstavlja remek delo hrvatskog arhitekte Petra Senjanovića. S 31 modernom sobom i četiri luksuzna apartmana, ugodnom vrtnom terasom dok enterijer hotela potpisuje Studio Franić & Šekoranja.

Ova istoirijska građevina rekonstruisana je i obnovljena s posebnom pažnjom na detalje i lokalnu baštinu, zadržavajući mnoge originalne elemente poput kamenog stubišta sa železnom ogradom i drvenim rukohvatom, majolika keramikom i jednostavne, simetrične stolarije.

„Zahvaljujući savršenoj kombinaciji klasične elegancije i luksuza s visokim ugostiteljskim standardima, Heritage Hotel FERMAI – MGallery savršeno prati individualiziranu i intimnu atmosferu globalnog brenda. Njegova lokacija s toplom, opuštajućom i ugodnom atmosferom čini ga idealnim za sve one koji traže odmor u elegantnom okruženju. Privući će i ljubitelje dizajna i arhitekture. Svaki MGallery hotel poziva goste u svoj svet fascinantnih i jedinstvenih priča. Sigurni smo da će i naša mediteranska priča gostima ostati u sećanju“, ističe Davina Ljubičić Đirlić, direktorka Heritage Hotela FERMAI – MGallery.

MGallery

U MGallery hotelima kultura i istorija prepliću se s modernim dizajnom i savremenom umetnošću stvarajući jedinstvenu atmosferu koja gostima pruža nezaboravan doživljaj. Svaki hotel ima svoju jedinstvenost kao rezultat kreativnog rada poznatih arhitekata i dizajnera enterijera. Upravo ti posebni elementi čine skladnu zbirku MGallery hotela [irom sveta.

U svetu je više od 100 MGallery boutique hotela, svaki s jedinstvenom pričom inspirisanom destinacijom. Od dizajna po meri i senzorne miksologije do wellbeinga posvećenog ženama, hoteli MGallery mesta su na kojima gosti mogu otkriti najbolje što svet može ponuditi.

Poznati objekti u MGallery kolekciji uključuju Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Queens Hotel Cheltenham u Engleskoj, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne u Australiji, Muse Bangkok Langsuan na Tajlandu i Hotel des Arts Saigon u Vijetnamu. MGallery deo je Accora, vodeće svetske hospitality grupe prisutne u 110 zemalja s više od 5.000 nekretnina i 10.000 ugostiteljskih objekata.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!