fbpx

Sjajna promocija: 19. septembra program National Geographic biće u potpunosti posvećen Hrvatskoj

Split, Hrvatska

U nedelju, 19. septembra, program National Geographic biće posvećen Hrvatskoj.

Oko 170 zemalja sveta imaće priliku upoznati Hrvatsku tokom – Dana Hrvatske na National Geographicu, inače jednom od najgledanijih svetskih televizijskih kanala.

Kroz tri različite emisije Hrvatska će biti prikazana kao top destinacija za sve zaljubljenike u istraživanje, gastronomiju, avanturu i nauku.

Prvo u 21 sat počinje emisija Gordona RamsayaNeistražene kuhinje. Pod stručnim vodstvom lokalnog stanovništva i domaćina, poznatog kuhara Davida Skoke, Ramsay je emisiju posvetio gastro otkrivanju upravo Hrvatske.

Zatim će se u 22 sata prikazati epizoda o Hrvatskoj iz serijala Evropa iz vazduha, posvećena najlepšim delovima zemlje i posebnostima, a u kojoj će Hrvatsku gledaoci imati prilike videti i doživjeti i iz ptičje perspektive.

I na kraju, u 23 sata je epizoda emisije Automobili iz snova – Unutar tvornice, u kojoj će kamere zaviriti u tvornicu Rimac automobila tokom koje će svet upoznati Hrvatsku kao zemlju znanja i inovacija.

Radi se o sjajnoj promociji Hrvatske, pošto National Geographic putem svih svojih platformi dopire do oko 433 miliona domaćinstava u 171 državi sveta.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!