fbpx

Sinergijom zagrebačkih muzeja do programa “Advent u muzeju”

pexels-pixabay-278508

Zagrebački muzeji u sklopu ovogodišnjeg adventskog programa u Zagrebu pripremili su poseban program “Advent u muzeju“.

U programu sudjeluje pet muzeja: Muzej čokolade Zagreb, Muzej mamurluka, Muzej Iluzija, Muzej prekinutih veza, Muzej Zagreb ’80, a koji jeosmišljen s ciljem da se sugrađanima pruži prilika da osjete adventsku atmosferu na toplom i sigurnom.

Uz zajedničku promociju, svaki muzej uz popust za ulaznicu osigurao je i dodane simbolične poklone, kao što je besplatni čaj ili kuhano vino. Također, ako tijekom prosinca posjete najmanje tri, od pet navedenih muzeja, posjetitelji će imat mogućnost osvojiti jedan od tri poklon paketa s probranim suvenirima iz svih 5 muzeja.

  • Muzeju prekinutih veza, koji uz popust od 25% na svoje ulaznice i suvenire, časti i šalicom finog toplog čaja uz koji možete srediti dojmove nakon izložbe.
  • Muzeju iluzija koji nudi 20% popusta na sve ulaznice posjetiteljima koji dođu s voucherom ovjerenim u nekom od ostala 4 muzeja.
  • Muzeju čokolade Zagreb koji posjetiteljima s voucherom ovjerenim u nekom od ostala 4 muzeja nudi 15% popusta na sve ulaznice i degustaciju fine belgijske čokolade
  • Muzeju mamurluka koji posjetiteljima s voucherom iz ostalih muzeja nudi popust od 20% na sve ulaznice, a prikladno će vam poželjeti dobrodošlicu kapljicom domaće rakije
  • Muzeju Zagreb ’80 koji će vam, uz 25% popusta na ulaznice, servirati i čašu vina kuhanog po recepturi iz osamdesetih.

Samo ovih nabrojanih pet privatnih muzeja, uz muzeje Gljiva, Torture, vlakića – Backo Mini Express, Anti-muzej te muzej korupcije čine ( uz naravno ostale državne muzeje ) više nego kvalitetnu i zanimljivu turističku ponudu grada Zagreba tijekom cijele godine.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Muzej mamurluka

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!