fbpx

Ryanair pokreće 14 novih londonskih linija za zimu 2021

ryanair-5249631_1920

Ryanair je najavio da će ove zime ponuditi 14 novih linija s londonskih aerodroma Stansted, Luton i Gatwick. Taj niskobudžetni prevoznik ponudiće ukupno 142 usluge iz londonskih aerodroma tokom zimskog reda 2021. godine, uključujući sledeće nove rute:

  • London Stansted do Helsinkija, Oradee, Stockholma, Tamperea, Trapanija, Trevisa i Zagreba
  • London Luton do Fuerteventure, Gran Canarije, Grenobla, Napulja, Shannona i Torina
  • London Gatwick do Malage

Objavljujući vesti Ryanairov Michael O’Leary rekao je da je taj prevoznik “predan ponovnoj izgradnji londonske turističke industrije, radnih mesta i povezanosti kao što radimo širom Evrope i oporavljamo avio prevoz do nivoa pre Covida”.

“Budući da Ryanair ove zime preuzima 55 aviona Boeing 737-8200″ Gamechanger”, sa zadovoljstvom najavljujemo tih 14 novih ruta s naša tri londonska aerodroma u Stanstedu, Lutonu i Gatwicku”, nastavio je O’leary.
“Takođe ćemo otvoriti preko 500 novih radnih mesta za pilote, kabinsko osoblje i inženjere ove zime u našim londonskim aerodromima dok se pripremamo za veći rast flote i ruta u 2022.

“S porastom vakcinisanja i povratkom poverenja potrošača, Ryanair ponovno poziva britansku vladu da ukine PCR testove za potpuno vakcinisane putnike.
“Iako je Ryanair posvećen svojim londonskim aerodromima, nedostatak vladine potpore za oporavak avio saobraćaja i turizma stvara dodatne prepreke za promet i rast.”

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!