fbpx

Ryanair najavio dve nove linije iz Zadra prema Velikoj Britaniji

Ryanair

Kako navodi Croatian Avioation, irski niskobužetni avioprevoznik je u prodaju pustio dve nove linije iz Velike Britanije prema aerodromu Zadar za letnju sezonu 2022. godine.

Obe linije s prometom kreću već krajem marta sledeće godine, a radi o se o redovnim linijama prema Birminghamu i Bournemouthu.

I dok redovnih linija iz Birminghama već ima prema hrvatskim aerodromima, ovo će biti prva linija jednog avioprevoznika iz Bournemoutha prema Hrvatskoj.

Radi se o vazdušnoj luci koja gravitira istoimenom gradu orijentisanom na turizam koji ima nešto manje od 200.000 stanovnika.

  • Linija Birmingham – Zadar – Birmingham u prometu će biti od 30. marta do 29. oktobra 2022. dva puta nedeljno, svake srede i subote.
  • Linija Bournemouth – Zadar – Bournemouth u prometu će biti od 29. marta do 29. oktobra 2022. dva puta nedeljno, svakog utorka i subote.

Radi se o dodatnih 45.000 sedišta između Velike Britanije i Zadra, odnosno gotovo 130 povratnih letova više samo s ove dve nove linije. Zadar trenutno ima u najavi sedam odredišta Ryanaira u Ujedinjenom Kraljevstvu za sledeću letnju sezonu.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!