fbpx

RYANAIR najavio 24 zimske linije iz Zagreba

ryanair-5249631_1920

Irski niskotarifni avioprevoznik Ryanair je danas predstavio svoj prvi zimski red letenja u Zagrebu, koji će biti povezan s ukupno 24 linije do evropskih odredišta poput Londona, Pariza, Milana, Malage i Napulja.

Ranije ovog leta Ryanair je otvorio svoju zagrebačku bazu s prvim avionom, a ista će se u decembru povećati na bazu s ukupno tri aviona kako bi podržala snažnu potražnju putnika za Hrvatsku.

Investicija je, kako poručuju iz Ryanaira, vredna 300 miliona dolara i omogućiće 100 direktnih radnih mesta i ukupno više od 750 radnih mesta u Hrvatskoj.

Putnici iz Hrvatske sada mogu rezervisati odmor ove zime na jednoj od 24 linije. Kako se putovanja oporavljaju nakon snažnih promena koje je uzrokovala pandemija, Ryanair nastavlja s prometom i uticajem na oporavak turizma širom Evrope.

“Ryanair ulaže u Hrvatsku kako bi joj pomogao u oporavku turističke industrije nakon Covida i ojačao povezanost s ostatkom Evrope jer Ryanair nastavlja rasti, a zračni prevoz se vraća na nivo pre pandemije. Budući da Ryanair ove zime preuzima 55 novih aviona ‘Gamechanger’ B737-8200, sa zadovoljstvom baziramo tri nova aviona u Zagreb koji će, tokom prve Ryanairove zime s bazom u Zagrebu, leteti na ukupno 24 nove linije”, najavio je izvršni direktor Ryanaira, Michael O’Leary.

Kako bi proslavili ove 24 nove zimske linije, Ryanair pokreće prodaju sedišta po ceni od 150 kuna, odnosno 19,99€ u jednom smeru, za putovanja do kraja novembra 2021. Sedišta po promotivnim cenama potrebno je rezervisati do četvrtka, 23. septembra, u ponoć. Budući da će se ove neverojatno niske cene brzo rasprodati, iz Ryanaira savetuju putnicima da već danas osiguraju svoja mesta putem web stranice Ryanaira.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!