fbpx

Ruski Nordwind dobio zeleno svetlo za dve redovne linije do Srbije

airport

Kako Aviatica nezvanično saznaje ruska avio-kompanija Nordwind Airlines (N4) dobila je zeleno svetlo za dve redovne linije iz Sankt Peterburga i Rostova na Donu do Beograda.

Nordwind već odavno leti na liniji Moskva Šeremetjevo – Beograd, ali je ta linija odobrena samo kao čarter let koji se ne može prodavati u slobodnoj prodaji na srpskom tržištu.

Dve nove linije iz Beograda do Sankt Peterburga i Rostova, poseduju dozvolu za redovan saobraćaj i ovi letovi su od 26. avgusta dostupni na srpskom tržištu kroz globalne rezervacione sisteme.

Linija do Sankt Peterburga je uspostavljena ranije ove godine, ali će od 1. septembra biti i zvanično redovna linija prema novom redu letenja, sa jednim letom nedeljno – sredom. U planu je da na ovoj liniji Nordwind saobraća tokom cele godine, a let je već dostupan za prodaju sve do kraja marta 2022.

Linija do Rostova je planirana od 16. septembra do kraja oktobra, sa planom da se nastavi i tokom zimskog reda letenja. Na ovoj liniji će takođe biti jedan let nedeljno – četvrtkom. Obe linije Nordwind planira da održava avionom Beoing 737-800 sa 189 putničkih mesta u jedinstvenoj ekonomskoj klasi.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!