fbpx

Royal Caribbean najavio krstarenja „potpuno vakcinisanih“ na Bahame i Meksiko ovog leta

pexels-samson-bush-2678418

Royal Caribbean je najavio novu kolekciju sedmodnevnih letnjih krstarenja Bahamima i Meksikom, ali ne razmišljajte o rezervaciji mesta ukoliko ne planirate da budete potpuno vakcinisani protiv COVID-19.

Linija mega-kruzera nedavno se muči sa mandatima za vakcine. U februaru je glasnogovornik Royal Caribbean rekao Insideru da se očekuje da će zahtevati od članova posade da prime vakcinu pre povratka plovidbe. A početkom ovog meseca, kompanija je proširila ovaj zahtev najavivši svoja prva krstarenja u kojima će moći da učestvuju vakcinisana posada i gosti – koji isplovljavaju iz Izraela.

Sada Royal Caribbean primenjuje isti protokol na svojoj novonajavljenoj kolekciji letnjih plovidbi: svi odrasli putnici moraju biti vakcinisani protiv COVID-19, dok gosti mlađi od 18 godina moraju imati negativan test na virus.

Ova nova serija ‘potpuno vakcinisanih’ putovanja ploviće brodom Adventure of the Seas od 12. juna iz nove matične luke krstarenja u Nasauu na Bahamima. Krstarenje će zatim pogoditi ostrva poput Granda Bahamas, Cozumel, Mexico, and Royal Caribbean’s Perfect Day at CocoCay island.

Gosti će takođe morati da se pridržavaju zahteva za putovanje u zemlju, što uključuje predstavljanje negativnog PCR testa pre putovanja i ponovno testiranje po povratku.

Fotografija: Pexels.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!