fbpx

Rekordna godina za hotel Regent Porto Montenegro

apartment-bed-bedroom-chair-271624

Poseta hotelu Regent Porto Montenegro bila je rekordna i premašila je očekivanja menadžmenta, rekla je PR hotela Elena Ljiljanić.

– Mi smo očekivali dobru sezonu i popunjenost hotela tokom sezona, ali je ona premašila naša očekivanja – rekla je Ljiljanić.

Poslovna godina, kako je navela, premašila je njihove analize, što im daje osnov da veruju da će i u narednoj godini ostvariti dobar poslovni rezultat, prenosi agencija CGNews.

– Mi smo već u fazi pripreme za predstojeću sezonu. Hotel svoju ponudu predstavlja na brojnim sajmovima širom sveta. Na DWP sajmu za venčanja dobili smo priznanje za najbolju destinaciju za vjenčanja u jugoistočnoj Evropi. Ponudu smo predstavili i na sajmu u Kanu kao i na brojnim virtuozo sajmovima – dodala je Ljiljanić.

Pored promotivnih, u toku su i aktivnosti na zapošljavanju novog osoblja u hotelu.

– Ovo je i otvoren poziv svima kojima je hotelijerstvo i turizam izbor zanimanja da iskoriste priliku i pridruže se timu hotela Regent – poručila je Ljiljanić.

Pandemija koronavirusa promenila je način na koji gosti bukiraju i koncipiraju odmor. Shodno tome i hotelijeri su morali da se prilagode tome.

– Zabeležili smo veliki porast broja gostiju iz regiona, kao i Ukrajine i Kazahstana, ali i sa tržišta Indije. Poljsko tržište vidimo kao tržište sa velikim potencijalom, kao i tržišta sa nemačkim govornim područjem – dodala je Ljiljanić.

Ona je navela da ključnu ulogu u strukturi gostiju ipak ima avio-povezanost, ali da se raduju povratku američkog tržišta.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!