fbpx

Prvi samit turističke privrede Vojvodine 9. i 10. juna u Novom Sadu

96FD155D-DFF9-4102-A83D-FCC823E70A25

Turistički Samit Vojvodine je događaj kreiran sa osnovnim ciljem podsticanja umrežavanja privatnog i javnog sektora, u sferi turizma i privrede, na teritoriji AP Vojvodine. Razvoj odgovornog turizma, iniciranje razgovora o problemima u turizmu koji stoje na putu ka realizaciji dugoročnih ciljeva, ostvarivanje interdestinacijske i međusektorske saradnje u formiranju i promociji turističke ponude Vojvodine, samo su neki od razloga za iniciranje ovog događaja.

Samit će okupiti turističke agencije, turističke organizacije, hotelijere, restoratere, razvojne agencije, medije, kulturne institucije i sve ostale privredne subjekte zainteresovane za navedene teme. Događaj će se održati u Novom Sadu, Evropskoj Prestonici Kulture. Očekuje se da će na prvom Turističkom Samitu Vojvodine broj učesnika biti oko 250, dok organizacioni tim čini 15 osoba sa dugogodišnjim iskustvom u organizaciji ovakvih i sličnih događaja, sačinjen od predstavnika naučnih i stručnih lica iz oblasti turizma.

Događaj će se održati u Kongresnom centru MASTER na Novosadskom sajmu.

Prijave za učešće na samitu će biti moguće od ponedeljka 09. maja na zvaničnom sajtu:www.turistickisamitvojvodine.com

Do sada su realizaciju događaja podržale sledeće institucije i organizacije: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Privredna komora Vojvodine, Grad Novi Sad, Turistička organizacija Grada Novog Sada, Turistička organizacija opštine Sremski Karlovci, Turistička organizacija opštine Temerin, Turistička organizacija opštine Žabalj…i mnoge druge institucije.

Turistički Samit Vojvodine zajednički organizuju Udruženje građana ,,Centar za edukativni razvoj Novi Sad“ i agencije ,,Balkan Infinity Travel“ i „Explore Agency“.

Više informacija o predstojećem samitu možete pronaći na web stranici: www.turistickisamitvojvodine.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!