fbpx

Prvi luksuzni hotel na skijalištu u Crnoj Gori otvara vrata u oktobru

koushik-chowdavarapu-qitMAOQVEC4-unsplash

Prvi luksuzni hotel na samom skijalištu u Crnoj Gori, Swissôtel resort Kolašin, dočekaće prve goste u oktobru. Biće smešten u planinskom odmaralištu K16 na skijalištu Kolašin 1600.
– Hotelski kompleks sa četiri zvezdice pozicioniran u veličanstvenom planinskom masivu Bjelasice biće savršeno odredište za ljubitelje zimskih sportova i letnjeg odmora na planini – saopšteno je iz kompanije Ski Resort Kolašin 1600 ltd.
Kako se navodi, otvaranjem hotela u Kolašinu, Accor, vodeća svetska ugostiteljska grupa sa sedištem u Francuskoj u čijem sastavu je Swissôtel, proširuje portfelj vrhunskih brendova na jugoistoku Evrope.
– Novoizgrađeni hotelski objekat ponudiće 116 modernih i udobnih soba za ljubitelje ski-in/ski-out koncepta i aktivnosti na snegu, kao i letnjeg odmora na planini, uz planinarenje, vožnju kvadova, boravak u prirodi i druge letnje planinske atrakcije – dodaje se u saopštenju.
Gosti će moći da uživaju ​​u sofisticiranom restoranu, aperitiv baru, SPA centru, koristiće usluge skijašnice i druge pogodnosti.
– Smešten na 1600 metara nadmorske visine, uz skijalište, Swissôtel Resort Kolašin arhitektonski se savršeno uklapa sa spektakularnim krajolikom Bjelasice. Dizajn hotela potpuno je integrisan s prirodnim ambijentom, preovladavaju kamen i drvo visokog kvaliteta osiguravajući luksuznu atmosferu odmarališta i esenciju prirodne vitalnosti Swissôtela – pojašnjeno je.
Investitor i vlasnik hotela je kompanija Ski Resort Kolašin 1600 ltd.
– Swissôtel Resort Kolasin pružiće gostima vrhunsko iskustvo zahvaljujući svom položaju, luksuznom dizajnu i predanosti spektakularnom prirodnom okruženju. Planine će definisati iskustvo hotela omogućujući gostima da prigrle prirodnu vitalnost Swissôtela – rekao je Dilek Sezer, direktor razvoja Accor grupacije za jugoistočnu Evropu.
Cenjen zbog inteligentnog dizajna, kvalitetne izrade i svesnog pristupa održivosti, Swissôtel svojim gostima pruža mir u istraživanju sveta, otkrivanju istinskih životnih ugođaja i prihvatanju mogućnosti da ga dobro prožive.
Swissôtel upravlja sa više od 4.500 hotela, odmarališta i rezidencija, zajedno sa oko deset hiljada najlepših privatnih vila širom sveta.
Swissôtel Resort Kolašin biće deo popularnog ski-in/ski-out odmarališta K16 – novog skijaškog odredišta na Bjelasici. Ski centar Kolašin 1600 razvija se u saradnji s Vladom Crne Gore. Uz dodatne skijaške staze i žičare, odmaralište će snažno pozicionirati Kolašin na evropsku kartu zimskih sportova.
K16 resort će uključivati 10 hotelskih objekata i 28 planinskih vila. Sa odmaralištem Kolašin 1450 predstavlja prvi planinski rezidencijalni rizort u Crnoj Gori.

Izvor: eKapija

Fotografija: Unsplash

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!