fbpx

Prva online prezentacija Beograda za izraelske turoperatore

beograd

Po otvaranju Izraela za turistička putovanja, Turistička organizacija Beograda je juče održala prvu online prezentaciju Beograda i predstavila ponudu naše prestonice velikom broju izraelskih turoperatora koji će uvrstiti Beograd u aktuelne aramžmane.

Oko 50 predstavnika turističkih agencija i organizatora putovanja iz Izraela pratilo je vebinar na kom je direktor TOB prezentovao mogućnosti za putovanja, direktne letove, smeštajne kapacitete i turističke programe koji su na raspolaganju izraelskim gostima u Beogradu.

Vebinar je podržala Asocijacija turističkih agencija Izraela ITTAA čija predsednica je na samom početku uputila reči podrške i istakla da postoji veliko interesovanje za Beograd.

„Izraelski turisti su od 2017. godine među top 10 u Beogradu. U prvih devet meseci ove godine tek nešto više od 10.150 gostiju iz Izraela je posetilo Beograd a mi želimo da po sticanju mogućnosti za putovanja taj broj bude daleko veći.“, rekao je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

Raskošna istorija Beogradske tvrđave, boemski duh Skadarlije, izvrsna hrana, bogata kulturna baština, kao i jevrejsko nasleđe neki su od aduta kojima Beograd pretenduje da privuče veliki broj gostiju iz Izraela do kraja ove i tokom sledeće godine.

Najavljeno je studijsko putovanje za turoperatore početkom naredne godine, a najbrži tačan odgovor na pitanje kako glasi ime najvećeg srpskog izumitelja i jednog od najznačajnijeg svih vremena, osvojio je vikend u Beogradu za dve osobe tokom prazničnog perioda.

Izvor: Turistička organizacija Beograda

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!