fbpx

Promocija privatnog smeštaja putem besplatne aplikacije Zadar Travel

TZGZadar_Safe_stay_Zadar_Travel_2021_1200x1628

Na inicijativu Strukovne skupine porodičnog smeštaja HGK – ŽK Zadar, čiji je predsednik Klaudio Grdović ujedno i član Veća TZG Zadra, zadarska Turistička zajednica pripremila je opsežan projekat promocije privatnih iznajmljivača koji deluju unutar područja koje pokrivaju granice grada, a koji su objedinjeni kroz aplikaciju Zadar Travel. Za tu aplikaciju je TZ grada Zadra još 2015. godine dobila nagradu na Danima turizma za inovaciju godine, a u međuvremenu je sistem dodatno poboljšan i obogaćen novim sadržajima.

Informacije o sistemu mogu se pronaći na linku;  www.app.zadar.travel. Reč je o brzoj i sigurnoj online platformi za rezervaciju putem koje gosti lako pronalaze trenutno dostupan privatni smeštaj u gradu Zadru, mestima Petrčane i Kožino te na otocima zadarskog arhipelaga Istu, Velom i Malom Ižu, Molatu, Olibu, Premudi i Ravi. Kontakt između gosta i domaćina vrši se telefonskim pozivom neposredno iz aplikacije ili mejlom bez troškova, posrednika ili provizije.

Dva su važna koraka koja trebate ispuniti kako biste osigurali da se i Vaš objekat besplatno promoviše u nadolazećoj sezoni:

S obzirom da je i ove godine pitanje sigurnosti i zdravlja naših sugrađana i gostiju postalo praktično najvažnije, te od presudnog značenja za uspeh sezone, Ministarstvo turizma i sporta je pokrenulo projekat Safe stay in Croatia. Ovim su sigurnosnim projektom osmišljeni protokoli poslovanja i postupanja s korisnicima u svim turističkim i s turizmom povezanim delatnostima, pa tako naravno i s malim iznajmljivačima.

O čemu je reč? Nakon izvršene prijave na linku www.safestayincroatia.hr , iznajmljivači s područja grada Zadra mogu jedinstvenu oznaku (naljepnicu) Safe stay in Croatia za svoj objekat besplatno preuzeti u centralnom zadarskom Turističko informativnom centru (TIC) na adresi Jurja Barakovića 5 u Zadru (broj telefona +385 23 316 166) te u područnim kancelarijama u Diklu na adresi Krešimirova obala 47 (broj telefona +385 23 332 456), na Puntamici na adresi A. G. Matoša 36 (broj telefona +385 23 335 735), u Kožinu na adresi Put Zgona 5 (broj telefona +385 23 283 249) i u Petrčanima na adresi Ulica V 7 (broj telefona +385 23 364 745).

Pozivamo iznajmljivače iz Zadra da prijave svoj objekat ili objekte u projekat Safe stay in Croatia te da potom ažuriraju podatke, ili ukoliko to još nisu, da se uključe u besplatni booking sistem i mobilnu aplikaciju Zadar Travel na ovom linku: https://business.zadar.travel/prijava-privatnog-smjestaja/

Početkom juna TZG Zadra će realizovati online kampanju na ključnim tržištima za Zadar u Poljskoj, Češkoj, Mađarskoj i Hrvatskoj, s naglaskom na promociju sistema Zadar Travel i smeštajne jedinice unutar sistema koje imaju oznaku Safe stay in Croatia. Na ovaj način će svaki takav objekat dobiti na vidljivosti, pouzdanosti i osećaju sigurnosti kod potencijalnih gostiju koji ovog leta namjeravaju posjetiti Zadar.

Izvor: Zadar Tourist Board

Fotografije: Zadar Tourist Board

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!