fbpx

Promocija Budve na “Around The World Live Roadshow-u” u Mađarskoj

IMG-20211013-WA0002

Turistička organizacija opštine Budva učestvuje na “Around The World Live Roadshow-u”, koji se održava od 12. do 15. oktobra u Mađarskoj i podrazumeva prezentacije, sastanke, radionice i nagradne igre kroz koje se ponuda destinacije predstavlja turističkoj privredi ove zemlje.

“Around The World Live Roadshow” je pre svega namenjen uvezivanju turističkih agencija i turoperatora sa potencijalnim destinacijama i održava se u četiri grada Mađarske – Đeru, Budimpešti, Debrecinu i Segedinu. Iniciran je i organizavan od strane globalnog udruženja i marketinške agencije AVIAREPS, koja radi na umrežavanju avio kompanija, hotela, turističkih agencija, turoperatora i turističkih destinacija.

Tokom boravka u Budimpešti, predstavnici TO Budve su nakon prezentacije održali sastanke sa nekim od najvećih turističkih agencija sa tržišta Mađarske – IBUSZ, OTP Travel, Proko Travel, BCD Travel, Vista Travel Agency i drugima, na kojima je detaljnije predstavljena turistička ponuda budvanske rivijere sa akcentom na hotelske i kapacitete u tzv. privatnom smeštaju. Utisci sa ovih susreta su više nego pozitivni, za Budvom vlada veliko interesovanje, a sve navedene agencije planiraju da Budvu uvrste u svoju ponudu za sledeću sezonu.

Nakon promocije u Đeru i Budimpešti, slede prezentacije i sastanci sa turističkom privredom u Debrecinu i Segedinu.

Promociju Crne Gore u Mađarskoj predvodi Nacionalna turistička organizacija, a pored TO Budve, u ovom događaju učestvuju i lokalne turističke organizacije Bara i Tivta, kao i HG “Montenegro Stars” iz Budve. Turističke organizacije Kipra, Jamajke, Sejšelskih ostrva i Hrvatske, te poznati hotelski brendovi poput “Intercity Hotel”, “Marriot International” i “Falkensteiner” takođe su učesnici “Around The World Live Roadshow-a”, tokom kojeg će, po rečima organizatora, prezentacijama prisustvovati preko sto mađarskih agencija i turoperatora.

Tržište Mađarske ima značajan potencijal za Crnu Goru kao turističku destinaciju imajući u vidu dobru avio povezanost sa ovim tržištem, posredstvom niskobudžetne mađarske avio kompanije “Wizz Air” koja leti na relaciji Budimpešta – Podgorica.

IzvorTuristička organizacija Budva

FotografijeTuristička organizacija Budva

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!