fbpx

Promocija Beograda i Srbije u Rusiji

image006

Turistička organizacija Beograda u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije organizuje promociju turističke ponude u Moskvi i Sankt Peterburgu namenjenu predstavnicima turističke privrede Moskovskog regiona i Lenjingradske oblasti.

Na poslovnom sastanku sa predstavnicima Departmana za spoljne, ekonomske i međunarodne odnose grada Moskve, uz obostranu zainteresovanost za bližom saradnjom u oblasti turizma, dogovorene su online prezentacije Beograda i Moskve u cilju povećanja turističkog prometa između dva grada, a bilo je reči o mogućnostima za razvoj poslovnog turizma.

„Odnosi između Moskve i Beograda su tradicionalno topli i prijateljski zahvaljujući kulturnim i istorijskim sponama.“, rekla je na sastanku Polina Rogojnikova iz Sektora za spoljnu saradnju Grada Moskva i dodala da će Dani Moskve u Beogradu biti održani 2022. godine.

Prezentacija turističke ponude Beograda i Srbije za turističke agencije, medije i turoperatore iz Moskve održana je istog dana. Mogućnosti za putovanje u Beorgad predstavio je Slobodan Unković, zamenik direktora TOB zajedno sa Vladislavom Petrovićem, turističkim novinarom i blogerom iz Moskve.

Promotivne i poslovne aktivnosti biće nastavljene u četvrtak 28. oktobra kada će predstavnici TOB i TOS prirediti događaj u Sankt Peterburgu, koji nakon sastanka sa Turističkom organizacijom ovog grada i Aerodroma Pulkovo obuhvata i kulturno umetnički program i prezentaciju Beorgada i Srbije za ruske medije i privredu.

Izvor: Turistička organizacija Beograda

Fotografija: Turistička ogranizacija Beograda

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!